Didžkukuliai, mūsų visų dar vadinami cepelinais, yra kur kas daugiau nei sotus dienos patiekalas. Tai lietuvių kulinarijos paveldo gaminys, kuriam paruošti reikia ne tik laiko, specialios rūšies bulvių, bet ir išskirtinio dėmesio. Mūsų virtuvės meistrai kasdien maišo pilnus puodus didžkukulių – jums jų esame prigaminę beveik 10 mln.!

Tiems, kas labiau už viską pasiilgo tikro, naminio cepelino skonio, minkštų bulvių ir šviežios, kokybiškos mėsos ar varškės įdaro, nuo šiol turime ypatingą pasiūlymą – „Didžkukulių abonementą“! Jo kaina – 37 €

Ši paslauga suteikia galimybę visuose Lietuvos „Etno dvaruose“ suvalgyti 10 porcijų skaniausių cepelinų – su pasirinktu įdaru ir padažu (galima rinktis net iš 12 skirtingų rūšių didžkukulių!).

Mūsų restoranuose gaminamų cepelinų receptus virtuvės šeimininkai iš senųjų šaltinių atkūrė kartu su etnologais, išgrynino skonį ir gamybos procesą bei išsiaiškino, kad didžkukulių gamybai tinka tik kelios Lietuvoje auginamos bulvių rūšys.

„Didžkukulių abonementas“ – suteikia galimybę mėgautis pasirinkto skonio cepelinų porcija visiems, pasiilgusiems tikro, lietuviško maisto arba norintiems tokius valgytojus pradžiuginti išradinga dovana. Jį įsigyti ir panaudoti galima kiekviename „Etno dvare“. Šią paslaugą sukūrėme neatsitiktinai – Kulinarijos paveldo fondo ekspertai, jau įvertino sostinės „Etno dvaruose“ gaminamus cepelinus – aplankę visus Vilniaus didžkukulių virėjus, ištyrė, kad mūsų verdami didžkukuliai labiausiai atitinka paveldo tradiciją!

Susijusios naujienos